Bier aanbieding

Op bier-aanbieding.nl kan je alle aanbiedingen van supermarkten in Nederland vinden.Een bier aanbieding is een actie waarbij bier goedkoper wordt verkocht.

Bier aanbiedingen in supermarkten

Wij houden elke week alle folders van supermarkten in de gaten en noteren de bier aanbiedingen. Elke aanbieding wordt toegevoegd aan een van de pagina’s op de site: Kortingen van kratten bier, kortingen van flessen bier, kortingen van blikjes bier of kortingen van fusten bier.

Er zijn een aantal grote supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo en Vomar. In bijna elke folder staan wel bier aanbiedingen en deze worden op deze site verzameld en weergegeven. Maar ook van kleinere supermarkten als Troefmarkt vermelden we het als er een bier aanbieding is.

Op bier-aanbieding.nl staan dus alle aanbiedingen!

Voorbeeld van een aanbieding

Als er van een bepaald bier een promotie bij een warenhuis is dan vermelden we het als in het voorbeeld. Bij elke bier aanbieding staat om welk biermerk het gaat (Grolsch in het voorbeeld) en we zetten een plaatje van de verpakking en een tekst erbij. In dit geval dus krat met 16 flessen van 0,45 liter.

Aan de onderkant van de bier aanbieding vermelden we de van prijs, voor prijs en de prijs per liter. In het voorbeeld:

Bij elke  bier aanbieding staat het logo van het warenhuis waar de korting geldig is en onderaan staat de einddatum van de aanbieding vermeld.

Soorten bier

Bier-aanbieding.nl houdt dagelijks de aanbiedingen bij van verschillende soorten bier zoals, bruin bier, blond bier, radler en wit bier.

Er zijn vaak grote biermerken in de aanbieding zoals Heineken en Grolsch, deze hebben beide een alcoholpercentage van 5%. Naast gewone pils, is er ook vaak speciaalbier in de aanbieding, zoals La Chouffe en Grimbergen.

Je kan op bier-aanbieding.nl dus ieders favoriete bier vinden!

Aanbieding per bier verpakking

Op de website van bier-aanbieding kunt u acties op verschillende verpakkingen vinden:

- Bier kratten met 24, 16 of 12 flesjes
- Bier flessen in verpakkingen van 4,6 of 8 flessen
- Bier blikken in verpakkingen van 6, 8 of 12 blikken
- Bier fusten van 20, 30 of 50 liter

Ruime keus aan verpakkingen met korting, en altijd goedkoper dan de normale prijs. Je kan veel geld besparen!

Geld besparen met goedkoop bier

Bier-aanbieding krijgt elke dag een update met de meest actuele  bier aanbiedingen. Door voor uw wekeijkse boodschapen even op de site kijken, kun je al snel veel euro’s besparen. Alle aanbiedingen staan op één plek en dat bespaart je veel tijd, omdat je dan niet verschillende folders door hoeft te nemen.

Goedkoop bier voor een feestje

Geef je een feestje? Dan moet je natuurlijk wel genoeg bier in huis hebben. Haal genoeg keratten bier in huis voor je gasten met flinke korting!

Bier-aanbieding.nl heeft meest actuele aanbiedingen verzameld waardoor je nooit te veel geld uitgeeft.

Hoe veel bier heb je nodig voor een feestje?

Gemiddeld kan je uitgaan dat er elk uur per persoon 2 flesjes van 0,30 liter worden gedronken. Voor grote drinken ga je uit van 3 flesjes van 0,30 liter per uur. Afhankelijk van hoe lang je feestje duurt en het aantal gasten, kan je makkelijk uitrekenen hoe veel kratten bier je in huis moet halen. En een extra krat voor de zekerheid kan nooit kwijt!